Uw bedrijfsnaam langs de weg

Reclameborden van uw bedrijf
Met uw bedrijf wilt u graag gezien worden. Naamsbekendheid van uw bedrijf, diensten of producten is voor u als ondernemer belangrijk. U kunt met het plaatsen van reclameborden veel mensen bereiken en de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten.

Deze reclameborden kunnen langs de weg, aan gevels van bedrijven, op het sportveld en op andere toplocaties geplaatst worden.

Een reclamebord dat bij u en uw bedrijf past
Reclameborden zijn beschikbaar in verschillende formaten en vormen. Welk type reclamebord het beste bij u past is geheel afhankelijk van uw doelstelling. Heeft u al een ontwerp? Wij werken het ontwerp helemaal verder voor u uit tot een reclamebord dat geheel bij u past.  Zo heeft u een uitstraling voor uw reclamebord dat geheel bij uw en uw bedrijf aansluit.

Door de jarenlange ervaring van PolyStrien Reclame wordt u geadviseerd welk soort bord het beste bij uw doelstelling en locatie past.

Uw visitekaartje onderweg

Als bedrijf wilt u natuurlijk meteen herkenbaar zijn voor uw klanten en potentiële klanten. Met het aanbrengen van autobelettering op uw wagen(s) vergroot u niet alleen de herkenbaarheid. Uw wagen is uw visitekaartje onderweg, waarmee u ook een professionele indruk op uw klanten maakt.

Herkenbaarheid op straat met autobelettering
Wat is autobelettering precies? Autobelettering is meer dan alleen uw naam op de auto. U kunt kiezen voor een kleine tekst of toch liever uw gehele auto inpakken. We voorzien verschillende vervoermiddelen van bijvoorbeeld een full-colour foto of een logo met tekst. Denk hierbij ook aan bestelwagens en aanhangwagens.

Heeft u zelf al een idee voor een ontwerp? Of kunt u daar nog enige hulp bij gebruiken? PolyStrien Reclame in IJsselstein gaat aan de slag met uw wensen. Uw auto, bestelwagen of aanhanger wordt naar uw idee bestickerd.

Zelfklevende teksten en logo's

Naast reclame langs en op de weg, kunt u er ook voor kiezen om  uw zichtbaarheid te creëren door middel van andere producten. Denk hierbij aan stoepborden of bouwborden. Maar ook kleine en grote stickers kunt u bij PolyStrien Reclame laten ontwerpen en maken.

Ook voor levering en montage van raamfolie kunt u bij PolyStrien terecht:

  • Zonwerende folie
  • Privacy folie
  • Veiligheidsfolie

Unieke uitstraling door het plaatsen van raamfolie
Naast de belettering van de auto is het ook mogelijk om raamfolie op de autoramen te laten plaatsen. Hiermee creëert u een unieke uitstraling voor uw wagen. U weert met het plaatsen van raamfolie 70% van de zonnewarmte en zonnestralen worden verminderd. Dit zorgt voor extra veiligheid in het verkeer.

Neem contact op met PolyStrien Reclame voor meer informatie en de mogelijkheden voor het bestickeren van uw wagen(s). Bel: 030 688 5581 of stuur een email naar: info@polystrienreclame.nl

Neem dus contact op met PolyStrien voor uw:

  • Autoreclame
  • Reclameborden
  • Gevel- en raambelettering
  • Standbelettering
  • Bewegwijzering